Bambusz fáklya 90cm

Natúr színű bambuszfáklya kültérre. Utántölthető, használható akár szúnyogriasztós vagy illatos olajokkal is, igény szerint.

  • Termékleírás
  • Leírás

A RÖVID NYELŰ BAMBUSZ FÁKLYA - 90 cm bárki otthonába egy hasznos kellék lehet. Ez a fenntartható forrásokból készült fáklya tökéletes dísze lehet bárki kertjének.

A tartályának köszönhetően nem csak díszítésre és hangulatteremtés használhatjuk, hanem repülő rovarok – bogarak távoltartására is ideális eszköz (például szúnyog). A webshopunkban kapható szúnyogriasztó lámpaolajjal megtöltve biztos lehet benne, hogy a szúnyog mentes lesz a fáklya környezete.

Nem csak környezettudatos, hanem magas bambusz tartalmú kialakítása miatt egyben tartós és strapabíró termék is. Kinézete elegáns és letisztult. Rövid nyelű kialakításának köszönhetően sima talajon, földben alkalmazandó. Kellemes fényt teremt kertjében, így biztosan jó hangulat lesz, legyen szó bármilyen kültéri összejövetelről. Az alkalmazása egyszerű, hiszen csak a tetejét kell megtölteni olajjal és már világít is. A terméket rendelje meg a www.csome.hu weboldalról vagy kérje szakértőink segítségét, akik készséggel állnak az ön szolgálatára. Rendelje meg még ma a terméket és élvezze a fáklya által teremtett nyugodt hangulatot.

Ajánlott termékek