Elektromos ágaprító - HECHT 626 BOX

  • Termékleírás
  • Leírás

Az ágaprítót minden olyan kertben használhatja, ahol gyümölcsfák vagy díszfák vannak. Vágásukkor sok hulladék keletkezik, amely általában alkalmatlan a további kerti felhasználásra. A szokásos megoldás az, hogy elégetik, vagy elviszik egy szeméttelepre. Ezáltal értékes biológiai hulladékot veszítünk el, amely megfelelő feldolgozás után a tápanyagokat vissza tudja juttatni a talajba.

A HECHT 626 BOX egy praktikus aprítógép, melynek 2600 W-os motorja hajtja a késeket, amelyek gyorsan feldolgozzák az akár 45 mm átmérőjű ágakat is a kertben tovább használható aprítógépekké. Használható például talajtakaró keverékként fák, bokrok alá, ahol nem csak jól néz ki, de megakadályozza a talaj kiszáradását, a gyomok növekedését és javítja a talaj minőségét. Az így zúzott keverék tovább feldolgozható, például komposztálókban. Vegyszerek használata nélkül kiváló minőségű biológiai műtrágyát kap virágágyásaiba.

A pár keréknek és a mindössze 11, 7 kg-os súlynak köszönhetően könnyedén szállíthatja bárhová, ahol szüksége van rá. Egy praktikus, 50 l-es hulladékgyűjtő dobozzal van felszerelve, amely szilárdan felfekszik az aprítógépre, és így tökéletesen felfogja az összes hulladékot. Túlterhelés esetén elektromos védelemmel van ellátva.