DANUBA Blackjak 2dl

100% organikus, EU No.1 humusz terméke, vegyszermentes

  • Termékleírás
  • Leírás

A Blackjak-ben lévő humuszt a növényünk gyökeréhez juttatva ott képes jelentősen megnövelni a víz és tápanyag felvehetőséget és javítani a talajminőséget. A kijuttatott Balckjak képes a környezetében ideális talajállapotot biztosítani a kultúrnövény gyökerének még akkor is, ha az egyébként szervesanyaggal, tápanyaggal rosszul ellátott, vagy rossz pH-val rendelkezik! Így használata rosszabb talajoknál szinte kötelező!

Mire is jó?

A Blackjakkel lombot és talajt is kezelhet 1-2 dl/10 liter víz dózisban. A készítmény fekete színű, ami lombról néhány nap alatt eltűnik, de óvatosan kell kezelni járda, fehér fal mellett, mert bizony okozhat elszíneződést. A terméket használat előtt fel kell rázni, mert a palack falára, aljára ülepszik. Pont emiatt az öntözőkannát vagy permetezőt is jó többször még kiöblíteni, hogy egy csepp termék se vesszen kárba.

Mit tartalmaz a Blackjak? 

  • min. 28% szervesanyag
  • min. 20% természetes humusz képző anyagok

Legalább 28% szervesanyagot tartalmaz, melynek legalább 20%-a természetes humusz képző anyagok (Humin, fulvic, ulmik savak és huminok).

A Blackjak pH-ja egyedüliként a piacon az optimális 4-5 közötti, mely sokkal hatékonyabbá teszi a többi nátrium-/kálium-hid- roxidos (lúgos) kivonószert használó termékekkel szemben.

 Hogyan segít a Blackjak a növényeknek és a talajnak?

A Blackjak-ben lévő humuszt a talajba juttatva ott képes jelentősen megnövelni a víz és tápanyag felvehetőséget és javítani a talajminőséget. A kijuttatott Blackjak képes a környezetében ideális talajállapotot biztosítani a növény gyökerének még akkor is, ha az egyébként szerves- anyaggal, tápanyaggal rosszul ellátott, vagy nem ideális pH- val rendelkezik!