Bordói lé+kén 1L

  • Termékleírás
  • Leírás

Személyesen átvehető kiskereskedelmi üzletünkben!

3200 Gyöngyös Vértanú utca 10.

Paraméterei

Cikkszám: bord2501

Formuláció: Vizes szuszpenzió koncentrátum

Hatóanyag: 350 g/l Bordeaux-i keverék

Kiszerelés: 1 liter

Gyűjtő csomagolás: nem

Eltarthatóság: 3 év

Forgalmazási kategória: III

Rövid ismertetése

Bordóilé NEO SC gombaölő szer

Folyékony, kontakt hatású gombaölő szer. Vizes szuszpenzió koncentrátum.

Hatóanyaga: 350 g/l Bordeaux-i keverék

Felhasználható: almatermésűekben, szőlőben, burgonyában, zöldségfélékben (paprika, paradicsom, uborka, zöldborsó, zöldbab) gombabetegségek ellen.

Előnyei

Ökológiai gazdálkodáshoz is ajánlott készítmény!

Egyéb

Felhasználási javaslat:

Almatermésű kultúrákban a tűzelhalás és a varasodás ellen a készítmény megelőző jelleggel rügyfakadástól a zöldbimbós állapot végéig 2-3 alkalommal javasolt kijuttatni. A kezeléseket 7-10 naponként nagy lémennyiséggel javasolt végrehajtani. A termés után a készítmény záró permetezésre ismét felhasználható a rézérzékenység és a perzselési veszély figyelembe vételével. A faiskolai alany-, csemete- és oltványkertekben a tűzelhalás elleni védekezéseket a fertőzési időszakot megelőzően kell elkezdeni. A fertőzési helyzet ismeretében a kezeléseket 7-14 naponként, 300-400 l/ha permetlé felhasználásával célszerű megismételni.

Szőlőben peronoszpóra ellen az előrejelzésre alapozva megelőző módon az első kezelést általában akkor kell elvégezni, amikor a hajtások átlagos hossza eléri a 20-25 cm-t. A kezeléseket a fertőzés alakulása szerint 7-14 naponként javasolt végrehajtani.

Burgonyában burgonyavész elleni permetezéseket az előrejelzés alapján megelőző jelleggel már a virágzás kezdetén célszerű elkezdeni, majd a fertőzési helyzettől függően 8-12 naponta célszerű megismételni.

Zöldségfélékben (paprika, paradicsom, uborka, zöldborsó, zöldbab) gombabetegségek (kivéve lisztharmat, szürkerothadás) és baktériumos betegségek ellen megelőző jelleggel, az előrejelzésre alapozva kell megkezdeni és a fertőzési helyzet alakulása szerint 2-3 alkalommal 7-14 naponként célszerű megismételni. Zöldborsó, zöldbab esetén tapadást fokozó szer használata javasolt!

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!