Glialka Express készre kevert

Glialka® Express 6H, pumpás permetező palackban kiszerelt totális gyomirtószer. Házikertekben ágyások telepítése, gyep vetése előtt, valamint erdészeti kultúrák

  • Termékleírás
  • Leírás

Személyesen átvehető kiskereskedelmi üzletünkben!

3200 Gyöngyös Vértanú utca 10.

 

Glialka Express 6H /készre kevert/     1/1

Paraméterei

Cikkszám: glia6001

Formuláció: Felhasználásra kész folyadék

Hatóanyag: 9, 6 g/l glifozát­izopropilamin só + 20, 4 g/l pelargonsav

Kiszerelés:

Gyűjtő csomagolás: nem

Eltarthatóság: 5 év

Forgalmazási kategória: III

 

Hatásmód

A növények levelén át felszívódva hat, talajon keresztül nincs hatása.

Gyakorlati tanács: a készítményt a magról kelő gyomnövények tömeges kelésekor, azok 2–4 leveles állapotában célszerű kijuttatni. Évelők esetében az intenzív növekedési (virágbimbós) szakaszban kell a kezeléseket elvégezni úgy, hogy a permetezőpalack szóró-fejét a kiirtandó gyomnövényekre irányítva, 30–50 centiméter távolságból lepermetezzük a növényeket. A jó gyomirtó hatás érdekében fontos, hogy a növények minden oldalról egyenletesen borítva legyenek a permetlével. A kezelt növények, érzékenységük és az időjárási körülmények függvényében, 1–3 hét alatt pusztulnak el. Egy évben maximum kétszer alkalmazható ugyanazon a területen, és a kezelések között legalább 60 nap teljen el! A terméket nem kell a palackban hígítani, mivel az a gyomirtó szert a közvetlen ki-juttatáshoz megfelelő arányban tartalmazza. A készítmény használatánál kerülje a kultúrnövényre történő rásodródást.

Előnyei

 

Egyéb

 

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!