HANGYAIRTÓ GÉL /BIOTOX/ FECSKENDŐ 20gr

  • Termékleírás
  • Leírás

Biotox Hangyairtó gél 20g

Biotox Hangyairtó gél egy imidaklopridot tartalmazó, használatra kész rovarirtó csalétek gél, amely elpusztítja a közönséges (Lasius niger) és a trópusi (Linepithema humile, Monomorium pharaonis) hangyákat és fészkeiket.

Nagyon ízletes hangyák elleni csalétek készítmény, tápanyagokban és cukrokban gazdag; a csalétek gél állaga és energiája gyors és bőséges táplálást biztosít. A csalétek elfogyasztása után a hangyák visszatérnek a fészekbe, és továbbadják a kolónia többi tagjának, beleértve a királynőt. A csalétek lehetővé teszi a teljes fészek megsemmisítését az alkalmazástól számított 2 héten belül.

Biotox Hangyairtó gél színtelen, szagtalan, nem hagy foltot, és lehetővé teszi a rovarirtószer diszkrét használatát. Hosszú ideig ízletes marad, biztosítva a hatékonyságát az első használattól számítva 3 hónapig. A termék keserű anyagot (Denatónium-Benzoát) tartalmaz az emberi fogyasztás megelőzésére.

Használat: Zárt térben, repedésekben és résekben. Kültéren, épületek közelében a falak mentén, teraszokon. Adagolás: 2 csepp (0, 05 g, 5 mm átmérő) méterenként. Hangyafészek kezelése: 30 csepp (0, 05g, 5 mm átmérő) maximum 1, 5 g csalétek/fészek. Hetente ellenőrizze a kihelyezett csalétket. Az alkalmazás ismétlése 3 havonta, vagy korábban, ha a csalétek beszennyeződött vagy teljesen elfogyott.