Pók és pókháló elleni spray 500ml

  • Termékleírás
  • Leírás

ZigZag Pók és mászó rovarok elleni aeroszol 500ml.


A ZigZag pók és pókháló elleni spray tartós és optimális védelmet nyújt otthonában a pókok ellen. Kettős hatású, hiszen szinte azonnal - 15-20 másodpercen belül - elpusztítja a pókokat, és akár 40 napon át megakadályozza a pókhálók kialakulását. Nehezen elérhető helyeken, mint például magas mennyezetek, szekrények mögötti falfelületek, szobasarkok, stb. kifejezetten hasznos az alkalmazása.

Használja a Zig Zag Magna-Tela pók és pókháló elleni spray-t a falak és minden pókháló kialakulásának kitett felület megelőző kezelésére. A falak és az összes kezelt felület kifogástalan marad, és nem tartalmaz semmilyen pókhálót, segítve ezzel otthonának tökéletes karbantartását. A legjobb eredmény elérése érdekében, rendszeresen ismételje meg a kezelést 35-40 naponként.
Ez az egyetlen rovarirtó a piacon, amely megakadályozza a pókhálók kialakulását, így akár 40 napig nem kell pókhálózni! A speciális szelep lehetővé teszi a legtávolabbi sarok elérését is, mert 2, 5 - 3 m távolságra fújva is hatékony.

Hogyan kell alkalmazni a Zig Zag pók elleni spray-t?
távolítsa el az esetleges pókhálókat
használat előtt alaposan rázza fel a Zig Zag Magna-Tela-t
fújja a terméket 3 másodperc / m2-es időtartamra a mennyezet és a padló szélein, a bútorok mögött, és bárhol, ahol a pókok és / vagy mászó rovarok megállnak vagy áthaladnak - a speciális szelep lehetővé teszi otthonának legtávolabbi sarkaihoz való hozzáférést akár 2, 5-3 m távolságból is.
ne lépje túl a feltüntetett mennyiségeket, hogy elkerülje a gyúlékony (és robbanásveszélyes) gázok levegőben történő felhalmozódását
ne alkalmazza étel és élelmiszer tároló edények közelében, nyílt láng közelében és ne fújja izzólámpára!
További információk a csomagoláson. 

Gyermekektől tartsa távol!